Šepetėlių rinkinys ARTISTRY™

Šepetėlių rinkinys ARTISTRY™ (268691)
Šepetėlių rinkinys ARTISTRY™ (268691)
ARTISTRY™
268691
1 rinkinys/7 šepetėliai

Visiškai sukomplektuotas ARTISTRY™ šepetėlių rinkinys susideda iš 7 šepetėlių, bendram patogumui supakuotų ant funkcionalaus pagrindo.

Bendra informacija

Visiškai sukomplektuotas ARTISTRY™ šepetėlių rinkinys susideda iš 7 šepetėlių, bendram patogumui supakuotų ant funkcionalaus pagrindo.

Charakteristika

  • ARTISTRY™ šepetėlių rinkinys aprūpins jus reikiamais įrankiais, reikalingais greitam ir lengvam profesionalaus makiažo sukūrimui.   
  • Šepetėliai specialiai pritaikyti skirtingų ARTISTRY dekoratyvinės kosmetikos produktų naudojimui kiekvienam norinčiajam sukurti visavertį makiažą ar tarp kitko jį pakoreguoti.
  • Šepetėliai pagaminti iš ožkų / ponio plaukų arba aukštos kokybės nailono:
  • Pudros ir skaistalų šepetėliai – ožkos plaukai
  • Skystojo pagrindo ir lupų šepetėliai – aukštos kokybės nailonas  
  • Akių šešėlių šepetukai – ponio plaukeliai
  • Dviejų galų antakių šepetėlis – aukštos kokybės nailonas

Siūlomas naudojimo būdas

  • Veidas:

Iš natūralių ožkos plaukų pagamintas pudros šepetėlis padeda patepti veidą ar kūną kompaktinės ar birios pudros kiekiu, reikiamu makiažui pabaigti.

Skaistalų šepetėlis – tai klasikinis skaistalų šepetėlis, pagamintas iš ožkos plaukų, kuriuo greitai ir lengvai galima uždėti ant skruostų tinkamą spalvotų skaistalų kiekį.   

Skystojo pagrindo šepetėlis turi plokščią antgalį, pritaikytą įvairaus tipo pagrindų švelniam ir tolygiam uždėjimui. Pagamintas iš aukštos kokybės nailono šepetėlis įsiurbia mažiau skystosios ar kreminės struktūros produkto, nei natūralių plaukų šepetėlis, ir užtikrina nepriekaištingą ir ryškų uždėjimą.  

  • Akys:

Vidutinis akių šešėlių šepetėlis yra plonas ir universalaus naudojimo. Iš aukštos kokybės ponio plaukų pagaminto šepetėlio dydis leidžia greitai ir tolygiai padengti visą akių voką. Galima naudoti kreminiams, biriems arba kompaktiniams šešėliams.

Mažas akių šešėlių šepetėlis puikiai tinka apatinių blakstienų kontūro ir vidaus kampelio padažymui arba tiksliam skirtingų spalvų akių šešėlių uždėjimui! Taip pat pagamintas iš aukštos kokybės ponio plaukų šis šepetėlis gali pasiekti siauriausias klostes tam, kad užtušuotų ir pašvelnintų bet kokį apvadą.  

Dviejų galų antakių šepetėlis, pagamintas iš aukštos kokybės nailono, užtikrina puikų antakių formavimo makiažą, taip pat tinka akių apvado, akių šešėlių uždėjimui ir šaknelių korekcijai.

  • Lūpos:

Lūpų šepetėlis su gaubtuku. Šis apvalus, tankus, aukštos kokybės nailono šepetėlis idealus tiksliam lūpų paspalvinimui ir mišinių sukūrimui. Puiki korekcija dienos bėgyje, šepetėlis pateikiamas su apsauginiu gaubtuku, kuris palaiko jo švarumą ir paruošimą pagal pareikalavimą.

Bendrosios šepetėlių valymo instrukcijos:

  1. Praplaukite Jūsų šepetėlių galiukus šiltu vandeniu, nuplaukite visus makiažo likučius.
  2. Įpilkite į dubenį šilto vandens su nedideliu kiekiu skystojo muilo ar skystojo šepečių valiklio ir švelniai įmerkite Jūsų šepetėlio galiuką į vandenį. Pašalinkite makiažo likučius nykščiu ir kitų pirštų galiukais.      
  3. Kruopščiai praplaukite šiltu vandeniu ir pakartokite 1 ir 2 žingsnius.
  4. Nusausinkite sausu rankšluosčiu, tarp kitko iškedendami šerelius.
  5. Šepetėlį palikite džiovinimui šiltoje vietoje.  

Papildomos medžiagos

Visiškai sukomplektuotas ARTISTRY™ ŠEPETĖLIŲ RINKINYS susideda iš 7 šepetėlių, bendram patogumui supakuotų ant funkcionalaus pagrindo.

 

VEIDAS

PUDROS ŠEPETĖLIS, pagamintas iš natūralių ožkos plaukų, padeda patepti veidą ar kūną kompaktinės ar birios pudros kiekiu, reikiamu makiažo užbaigimui.

 

VEIDAS

SKAISTALŲ ŠEPETĖLIS – klasikinis skaistalų šepetėlis, pagamintas iš ožkos plaukų, kuriuo greitai ir lengvai galima uždėti ant skruostų tinkamą spalvotų skaistalų kiekį.

 

VEIDAS

SKYSTOJO PAGRINDO ŠEPETĖLIS turi plokščią antgalį, pritaikytą įvairaus tipo pagrindų švelniam ir tolygiam uždėjimui. Pagamintas iš aukštos kokybės nailono, šepetėlis įsiurbia mažiau skystosios ar kreminės struktūros produkto, nei natūralių plaukų šepetėlis, ir užtikrina nepriekaištingą ir ryškų uždėjimą.

 

AKYS

VIDUTINIS AKIŲ ŠEŠĖLIŲ ŠEPETĖLIS yra plonas ir universalaus naudojimo. Iš aukštos kokybės ponio plaukų pagaminto šepetėlio dydis leidžia greitai ir tolygiai padengti visą akių voką. Galima naudoti kreminiams, biriems arba kompaktiniams šešėliams.

 

AKYS

MAŽAS AKIŲ ŠEŠĖLIŲ ŠEPETĖLIS puikiai tinka apatinių blakstienų kontūro ir vidaus kampelio padažymui arba tiksliam skirtingų spalvų akių šešėlių uždėjimui! Taip pat pagamintas iš aukštos kokybės ponio plaukų šis šepetėlis gali pasiekti siauriausias klostes tam, kad užtušuotų ir pašvelnintų bet kokį apvadą.

 

AKYS

DVIEJŲ GALŲ ANTAKIŲ ŠEPETĖLIS pagamintas iš aukštos kokybės nailono, užtikrina puikų antakių formavimo makiažą, taip pat tinka akių apvado, akių šešėlių uždėjimui ir šaknelių korekcijai.

 

LŪPOS

LŪPŲ ŠEPETĖLIS su gaubtuku. Šis apvalus, tankus, aukštos kokybės nailono šepetėlis idealus tiksliam lūpų paspalvinimui ir mišinių sukūrimui. Puiki korekcija dienos bėgyje, šepetėlis pateikiamas su apsauginiu gaubtuku, kuris palaiko jo švarumą ir paruošimą pagal pareikalavimą.

 

BENDROSIOS ŠEPETĖLIŲ VALYMO INSTRUKCIJOS:

1. Praplaukite jūsų šepetėlių galiukus šiltu vandeniu, nuplaukite visus makiažo likučius.

2. Įpilkite į dubenį šilto vandens su nedideliu kiekiu skystojo muilo ar skystojo šepečių valiklio ir švelniai įmerkite jūsų šepetėlio galiuką į vandenį. Pašalinkite makiažo likučius nykščiu ir kitų pirštų galiukais.

3. Kruopščiai praplaukite šiltu vandeniu ir pakartokite 1 ir 2 žingsnius, jeigu reikia.

4. Nusausinkite sausu rankšluosčiu, tarp kitko iškedendami šerelius.

5. Šepetėlį palikite džiovinimui šiltoje vietoje.

 




Kaip nusipirkti?

Džiugu, kad domitės AMWAY produkcija, kurią įsigyti galite oficialiame kompanijos puslapyje amway-lithuania.com.

Pasirinkite jums tinkamiausią būdą:

Pasirinkite jums tinkamiausią pirkimo būdą:

Registruotas klientas

Kainodara: +10 %*

Registracija: nemokama

Kuo Jums tai naudinga:

  • Nemokama registracija
  • Specialios akcijos lojaliems klientams
  • Nemokamas pristatymas, kai užsakymo suma 49 eurų ir daugiau
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 49 €)

* Pasiūlymas KLIENTUI

Naujienų prenumeratoriams – dovanos!

5 € vertės nuolaida visiems, kas užsiprenumeruos Amway naujienlaiškį ir sutiks gauti naujienas. Sužinokite pirmi ir mėgaukitės!

Narys+ Populiariausias

Kainodara: Didmeninė kaina

Registracija: 10,80 €

Kuo Jums tai naudinga:

  • Įsigykite kokybiškus kasdienio naudojimo produktus greitai ir patogiai 24/7
  • Papildomo uždarbio galimybė žemos rizikos, žemų kaštų verslo modeliu
  • Atrasite geresnį darbo ir asmeninio gyvenimo balansą
  • Galite rinktis, ar skirti šiam verslui visą, ar dalį dienos
  • Visokeriopa rėmėjų pagalba, mokymo įrankiai ir programėlės
  • Išplėskite savo klientų bazę pasiūlydami jiems patogų on-line apsipirkimą
  • Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 72 €
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 72 €) 

Naujai besiregistruojančiam Nariui+ Amway kompanija siūlo startines nuolaidas, pateikus pirmą užsakymą per 10 dienų nuo registracijos:

  • Nemokamą registraciją, jeigu užsakymas pasieks 100 PV (apie 200 €) arba daugiau.
  • 15% nuolaidą užsakymams nuo 200 iki 300 PV – papildomai prie nemokamos registracijos.
  • Dovanų kuponus kito mėnesio užsakymams.

Jei jau esate registruoti ir tiesiog norite pažiūrėti produktą, .