Svorio reguliatorius Weight Controller NUTRILITE™

Svorio reguliatorius Weight Controller NUTRILITE™ (119792)
Svorio reguliatorius Weight Controller NUTRILITE™ (119792)
NUTRILITE™
119792
Kiekvieną pakuotę sudaro 30 x 2.5 g maišeliai / grynasis kiekis 75 g

 Maisto papildas su gliukomananu, kuris padeda kontroliuoti svorį ir kovoti su noru persivalgyti.

Pažiūrėkite, kaip tai veikia

Padeda kontroliuoti porcijų dydį ir vis tiek jaustis sočiai. Sumaišius su skysčiu, jis užima dalį skrandžio ir taip sukelia sotumo jausmą.

Iš karto pradeda žaboti jūsų apetitą – jau pirma porcija padės jaustis sotesnei prieš valgant ir kito valgio metu.

Palengvina svorio kontroliavimą – kiekviena porcija yra supakuota atskiriame maišelyje ir per kelias sekundes lengvai sumaišoma su sultimis arba vandeniu.

Jis yra beskonis, todėl gali būti maišomas su vandeniu ar jūsų mėgstamomis sultimis ir nepaveikti skonio.

Jis tobulai tinka žmonėms, kurie seka NUTRILITE body key programą, ir papildo kitus NUTRILITE svorio valdymo produktus. Gali būti vartojamas kartu su Natural Fat Reducer arba Natural Carb Reducer (priklausomai nuo mitybos režimo). 

Tai jums patiks

Weight Controller yra maisto papildas, kuris jums padeda kontroliuoti apetitą ir kovoti su persivalgymu. Kai jūs kontroliuojate savo apetitą, valdyti svorį tampa lengviau. Su Weight Controller galite mėgautis maistu, bet turite daugiau valios kontroliuoti porcijų dydį.

Weight Controller paslaptis slypi unikaliame natūraliame preparato ingrediente –  gliukomanane. Tai yra natūrali maistinė skaidula, kuri sutraukia vandenį ir pasiverčia į želę. Ši želė spaudžiasi prie skrandžio sienų ir taip padeda jaustis sotesnei. Be to, į preparato sudėtį įeina ir natūraliai iš juodojo šeivamedžio išgautas ekstraktas, kuris produktui suteikia malonią violetinę spalvą.

Verta žinoti

  • Įrodyta, kad padeda žmonėms jaustis sočiai nepersivalgant.
  • Pagamintas iš sertifikuoto tvaraus NutriCert™ ūkio gaunamų ingredientų.
  • Susideda iš NutriCert™ leopardinio amorfofalo šaknies (gliukomanano) ir NutriCert juodojo šeivamedžio.
  • Be jokių papildomų dirbtinių saldiklių, dažiklių, skonių ar konservantų.
  • Nutrilite paskutinius 10 metų pripažintas pačiu populiariausiu parduodamu vitaminų ir maisto papildų prekiniu ženklu pasaulyje.*

* Šaltinis: Euromonitor International Limited; Vitaminų ir maisto papildų kategorija, % mažmeninės prekybos dalis, 2015 m. duomenys.

Pagrindinės ypatybės

  • Įrodyta, kad Weight Controller yra veiksmingas svorio valdymo produktas, kuris padeda kontroliuoti porcijų dydį.
  • Weight Controller yra tobulas tiems, kurie seka NUTRILITE body key programą, ir papildo kitus  NUTRILITE svorio valdymo produktus. Gali būti vartojamas kartu su Natural Carb Reducer arba Natural Fat Reducer.
  • Weight Controller produkte naudojami natūralūs ingredientai: NutriCert™ leopardinio amorfofalo šaknis (gliukomananas) ir NutriCert juodasis šeivamedis be jokių papildomų dirbtinių saldiklių, dažiklių, skonių ar konservantų.
  • Weight Controller patogiai supakuotas individualiuose vienos porcijos maišeliuose, kurie palengvina preparato paruošimą ir suvartojimą.

Naudojimo būdas

  • Atplėškite lazdos formos maišelį ir turinį supilkite į stiklinę su 250 ml vandens ar sulčių.
  • Suvartokite iškart po paruošimo.
  • Suvartokite 3 porcijas per dieną, 30 min. prieš kiekvieną valgį.
  • Vartoti galima tik su skysčiais, o ne su maistu. Privaloma išgerti reikiamą kiekį vandens.
  • Rizika užspringti turintiems rijimo sutrikimų arba, kai vartojama su nepakankamu kiekiu skysčio.

Geriausiems rezultatams pasiekti ir norint išvengti užspringimo ar rijimo nepatogumo vartoti taip, kaip nurodyta ant pakuotės.

Svarbi įvairiapusė ir subalansuota  mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Sudedamosios dalys

Leopardinio amorfofalo šaknis (52.3%; 1.0 g gliukomanano vienoje porcijoje), dekstrinas, juodasis šeivamedis, 1.2% / 30 mg šeivamedžio vienoje porcijoje; sudėtis: šeivamedis, maltodekstrinas), skystiklis (silicio dioksidas).

Maistinė vertė                                    

VIDUTINIS TURINYS  viename maišelyje         per dieną (3 maišeliai) % NRV*               
Gliukomananas 1000 mg 3000 mg  --            

* % maistinių medžiagų pamatinės vertės

D.U.K.

1. Kas yra NUTRILITE Weight Controller?

NUTRILITE Weight Controller yra aukštos kokybės maistinis papildas, kurį sudaro du pagrindiniai natūralūs ingredientai: gliukomananas (leopardinio amorfofalo šaknis) ir juodojo šeivamedžio ekstraktas. Preparatas sukurtas tam, kad jums padėtų kontroliuoti savo svorį.

2. Kam pravartu vartoti NUTRILITE Weight Controller?

Bet kam gali būti naudinga vartoti NUTRILITE Weight Controller. Visgi NUTRILITE Weight Controller buvo konkrečiai sukurtas žmonėms, kurie nori numesti svorio, tačiau jiems sunku mažinti porcijas. Produktas taip pat skirtas tiems, kuriems sunku sumažinti suvartojamo maisto kiekį, linkusiems persivalgyti ar tiems, kurie norėtų sėkmingiau kontroliuoti pasisavinamų kalorijų kiekį ir kūno svorį.

3. Kokie yra pagrindiniai augaliniai?

NUTRILITE Weight Controller ingredientai? Pagrindinis augalinis NUTRILITE Weight Controller ingredientas yra gliukomananas – tai natūraliai iš leopardinio amofofalo šaknies gaunamas ingredientas, kuris, įrodyta, padeda valgyti mažiau ir padeda metant svorį. Be to, NUTRILITE Weight Controller sudaro ir juodojo šeivamedžio ekstraktas.

4. Kas yra gliukomananas ir iš kur jis gaunamas?

Gliukomamanas yra iš leopardinio amorfofalo šaknies (Azijoje aptinkamas augalas) išgaunama medžiaga. Ilgai naudotas tradicinėje Kinijos medicinoje dabar gliukomananas parduodamas kaip maistinis papildas ir pagalbinė priemonė metant svorį.

5. Kaip reikia vartoti NUTRILITE Weight Controller?

Labai svarbu, kad NUTRILITE Weight Controller būtų vartojamas taip, kaip nurodyta instrukcijoje. NIEKADA nevartokite NUTRILITE Weight Controller be vandens ar kitokio skysčio. VISADA įsitikinkite, kad sumaišėte preparatą su reikiamu kiekiu vandens ar kito skysčio. Vartojimui paprasčiausiai atidarykite vieną maišelį ir suberkite turinį į stiklinę. Įpilkite 250 ml vandens ar sulčių ir gerai išmaišykite. Mišinį reikia suvartoti iškart po paruošimo. Gliukomananas pavirsta į želę maždaug po 4 minučių jį sumaišius su skysčiu. Kai tik mišinys pavirsta į želę – jo vartoti nebegalima. NUTRILITE Weight Controller vartojamas tik su skysčiais (ne su maistu), ir privaloma išgerti reikiamą kiekį skysčio. Įspėjimas: yra rizika užspringti turintiems rijimo sutrikimų arba, kai vartojama su nepakankamu kiekiu skysčio

6. Kaip turėčiau paruošti NUTRILITE Weight Controller, ir su kokiais skysčiais galima jį maišyti?

NUTRILITE Weight Controller turėtų būti vartojamas tik su skysčiais. Jis neturi jokio skonio ar stipraus kvapo, todėl gali būti maišomas su vandeniu ar kitais gėrimais (pvz., sultimis, gaiviuoju gėrimu ar sirupu). Nepatartina NUTRILITE Weight Controller maišyti su karštais gėrimais, kadangi produktą reikia suvartoti iškart sumaišius. Nerekomenduojama maišyti produkto su putojančiais gėrimais. Dėl išsamesnės informacijos prašome žr. klausimą Nr. 5

7. Kokį vandens/skysčio kiekį turėčiau sumaišyti su NUTRILITE Weight Controller?

Privaloma išgerti reikiamą kiekį skysčio. Maišelio turinį sumaišykite su 250 ml skysčio. Įspėjimas: yra rizika užspringti turintiems rijimo sutrikimų arba, kai vartojama su nepakankamu kiekiu skysčio.

8. Kada turėčiau vartoti produktą? Ar galiu jį pasiruošti iš anksto ir suvartoti vėliau?

Norint patirti naudingiausą gliukomanano poveikį, NUTRILITE Weight Controller reikėtų išgerti 30 min. prieš valgį ir iškart sumaišius. Gliukomananas neturi jokios naudos svorio valdymui, jei išgeriamas ne prieš valgį. Po maždaug 4 min. po maišelio turinio sumaišymo su skysčiu Weight Controller pavirsta į želę panašią medžiagą. Tuomet jo vartoti jau nebegalima. Dėl išsamesnės informacijos prašome žr. klausimą Nr. 5.

9. Kas nutinka, jei nesuvartoju visos NUTRILITE Weight Controller mišinio porcijos iš karto? Ar galiu likusią suvartoti vėliau?

Produkto negalima vartoti po to, kai jis pasidaro žele. Prašome suvartoti visą porciją vienu kartu ir iškart po sumaišymo.

10. Kas nutinka, jei nesumaišau viso vienos NUTRILITE Weight Controller pakuotės turinio iš karto?

Norint gauti didžiausią gliukomanano naudą, per dieną reikia suvartoti tris pakelius. Tai yra 3 gramai gliukomanano. Jei dozė pakinta, neįmanoma garantuoti gliukomanano poveikio.

11. Ar NUTRILITE Weight Controller derėtų suvartoti ant tuščio skrandžio ar su maistu?

NUTRILITE Weight Controller reikia vartoti ant tuščio skrandžio, 30 min. prieš kiekvieną valgį, 3 kartus per dieną. Produkto tikslas – padėti sumažinti maisto suvartojimo kiekį sukeliant sotumo jausmą, todėl jį reikia gerti ant tuščio skrandžio, kad skrandis būtų dalinai užpildytas želės.

12. Kiek laiko prieš valgant reikia suvartoti NUTRILITE Weight Controller?

Norint gauti didžiausią gliukomanano naudą, NUTRILITE Weight Controller vertėtų suvartoti 30 min. prieš pagrindinį patiekalą (t. y., pusryčius, pietus, vakarienę).

13. Ar galiu NUTRILITE Weight Controller suvartoti po to, kai jis pasidaro žele?

Ne, produktą reikia suvartoti tol, kol jis dar skystas. Prašome įsidėmėti, kad Weight Controller pasidaro į želę maždaug po 4 min. po to, kai jis sumaišomas su skysčiu. Todėl svarbu, kad mišinys būtų suvartotas iškart jį sumaišius.

14. Kas tiksliai nutinka mano skrandyje po to, kai suvartoju NUTRILITE Weight Controller?

Virškinimo proceso metu gliukomananas pavirsta į želę. Ši želė iš dalies užpildo skrandį ir stumiasi prie skrandžio sienų. Taip sukuriamas sotumo jausmas.

 

Gliukomananas yra skaidula. Kaip ir visos skaidulos, keliaudamas per virškinimo sistemą jis lieka nesuvirškintas. Dalis gliukomanano sufermentuojama žarnyne esančios mikrofloros. Gliukomananas kūne lieka tiek pat, kiek ir normalus maistas.

15. Ar NUTRILITE Weight Controller man tinkamas?

Taip. NUTRILITE Weight Controller yra saugus produktas, tačiau jį būtina vartoti taip, kaip nurodyta instrukcijoje. Yra rizika užspringti turintiems rijimo sutrikimų arba, kai vartojama su nepakankamu kiekiu skysčio. Dėl išsamesnės informacijos prašome žr. klausimą Nr. 5

16. Mano skrandis jautrus. Ar saugu vartoti NUTRILITE Weight Controller?

Taip, NUTRILITE Weight Controller yra saugus produktas. Jei pasireiškia netolerancija, turėtumėte nustoti vartoti produktą ir pasikonsultuoti su gydytoju.

17. Ar NUTRILITE Weight Controller gali sukelti šalutinių poveikių?

Nėra jokių žinomų šalutinių poveikių.

18. Sumaišius NUTRILITE Weight Controller su skirtingomis sultimis, jis pakeičia spalvą. Ar tai normalu?

Taip, spalvos pokytis yra normalu. Juodasis šeivamedis yra natūralus pH indikatorius. Kai milteliai sumaišomi su vandeniu (pH ~7), mišinys tampa violetinės spalvos (natūrali šeivamedžio spalva). Kai produktas paruošiamas su ½ obuolių sulčių (pH ~3.35-4) ir ½ vandens, mišinys tampa rausvas. Taisyklė tokia: jei pH aukštas – išeina violetinė spalva. Kuo pH žemesnis – tuo spalva rausvesnė/raudonesnė.

19. Kaip tinkamai laikyti NUTRILITE Weight Controller?

NUTRILITE Weight Controller laikykite vėsioje, sausoje vietoje. Nelaikykite šaldytuve.

20. Ar NUTRILITE Weight Controller rekomenduojamas nėščiosioms ar žindančioms moterims?

Nėštumo ar žindymo metu nerekomenduojama mesti svorio. Todėl NUTRILITE Weight Controller nerekomenduojama vartoti nėščiosioms ar žindančioms moterims.

21. Ar NUTRILITE Weight Controller rekomenduojamas vaikams? Jei taip, koks rekomenduojamas porcijos dydis?

NUTRILITE Weight Controller sukurtas tik suaugusiems.

22. Ar NUTRILITE Weight Controller kaip nors reaguoja su kitais vaistais?

Nėra jokių žinomų NUTRILITE Weight Controller ir kitų vaistų reakcijų. Vis dėl to, jei reguliariai vartojate kitus vaistus, tai prieš vartojant NUTRILITE Weight Controller rekomenduojama pasikonsultuoti su gydytoju.

23. Ar NUTRILITE Weight Controller gali būti vartojamas su kitais maistiniais papildais?

Taip, NUTRILITE Weight Controller gali būti vartojamas su bet kokiais kitais maistiniais papildais (pagal jų vartojimo instrukcijas).

Kiekvieną pakuotę sudaro 30 x 2.5 g maišeliai 

Gamintojas: Access Business Group LLC, Buena Park, CA 90621, JAV

Platintojas: AMWAY Polska Sp.z.o. Ul. Pulawska 366a, 02-819 Varšuva, Lenkija.




Kaip nusipirkti?

Džiugu, kad domitės AMWAY produkcija, kurią įsigyti galite oficialiame kompanijos puslapyje amway-lithuania.com.

Pasirinkite jums tinkamiausią būdą:

Pasirinkite jums tinkamiausią pirkimo būdą:

Registruotas klientas

Kainodara: +10 %*

Registracija: nemokama

Kuo Jums tai naudinga:

  • Nemokama registracija
  • Specialios akcijos lojaliems klientams
  • Nemokamas pristatymas, kai užsakymo suma 49 eurų ir daugiau
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 49 €)

* Pasiūlymas KLIENTUI

Naujienų prenumeratoriams – dovanos!

5 € vertės nuolaida visiems, kas užsiprenumeruos Amway naujienlaiškį ir sutiks gauti naujienas. Sužinokite pirmi ir mėgaukitės!

Narys+ Populiariausias

Kainodara: Didmeninė kaina

Registracija: 10,80 €

Kuo Jums tai naudinga:

  • Įsigykite kokybiškus kasdienio naudojimo produktus greitai ir patogiai 24/7
  • Papildomo uždarbio galimybė žemos rizikos, žemų kaštų verslo modeliu
  • Atrasite geresnį darbo ir asmeninio gyvenimo balansą
  • Galite rinktis, ar skirti šiam verslui visą, ar dalį dienos
  • Visokeriopa rėmėjų pagalba, mokymo įrankiai ir programėlės
  • Išplėskite savo klientų bazę pasiūlydami jiems patogų on-line apsipirkimą
  • Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 72 €
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 72 €) 

Naujai besiregistruojančiam Nariui+ Amway kompanija siūlo startines nuolaidas, pateikus pirmą užsakymą per 10 dienų nuo registracijos:

  • Nemokamą registraciją, jeigu užsakymas pasieks 100 PV (apie 200 €) arba daugiau.
  • 15% nuolaidą užsakymams nuo 200 iki 300 PV – papildomai prie nemokamos registracijos.
  • Dovanų kuponus kito mėnesio užsakymams.

Jei jau esate registruoti ir tiesiog norite pažiūrėti produktą, .